Filmowe Menu. Przewodnik kulinarny dla miłośników kina

Wydawnictwo: Laurum

ISBN/ISSN: 978-83-8087-542-5
Miejsce wydania: Warszawa
Rok wydania: 2018
Format: 205 x 260
Liczba stron: 129
Oprawa: twarda

OGLĄDAJ. DELEKTUJ SIĘ.
Pamiętacie orgazmiczną kanapkę z filmu Kiedy Hary poznał Sally…? A gigantyczne timpano z Wielkiego otwarcia, słodkości z Czekolady czy boeuf bourguignon z Julie i Julia?
Wiele z naszych ulubionych filmów pozostawia wspomnienie kultowych scen kulinarnych. Prezentowana kolekcja ponad czterdziestu przepisów to subiektywny wybór najwspanialszych ról filmowych, jakie zagrało jedzenie.

Andrew Rea, twórca niezwykle popularnego kanału na YouTube Binging wih Babish, podjął się trudnego zadania wyselekcjonowania i opracowania filmowych receptur, dzięki czemu powstał ten filmowo-kulinarny przewodnik.
Niech was zainspiruje do przygotowania niezwykłych dań, nie tylko pysznych, ale czasami porywających niż filmowa fikcja.

www.azymut.pl

Klienci kupili również